HTML

HTML

Futószalag -Futás télen nyáron

Futásom története, edzéstervek, élmények és gondolatok a futás rögös útján

Friss topikok

  • New Balance futo: @ringsider: :-) Pont a zene és/vagy a hangoskönyv segít a motivációhiányos időszakban. De meg fo... (2011.11.17. 12:50) Mit hallgassak futás közben?
  • New Balance futo: @gafmon: igazad van, nem szabadna kihagyni tobb napot, tegnap le is mentem terembe futni. Hat, er... (2011.11.05. 09:54) Motiválatlanul

Címkék

Blogajánló

Archívum

Futás most hétvégén

2011.09.19. 10:32 New Balance futo

Sikerült végre egy jót (és jólesőt) futni. Ez a félmaraton óta nem nagyon sikerült, se kedvem, se motivációm se igazából energiám nem volt futni. Párszor elvonszoltam magam, de csak 3-4 kilóméterekre és az is szenvedés volt.

A mostani hétvége se indult futás szempontból ideálisan. Pénteken érettségi találkozóm volt (hiúságból nem írom most meg, hányadik) és a sok régen látott baráttal és osztálytárssal kicsit több sört ittam, mint kellett volna. Szombati futás kizárva...

De vasárnap délutánra sikerült összeszednem magam és volt is kedvem futni. Elmentem tehát egy lazának induló, de ahhoz képes egész kemény 6 km-re, a rákos patak partjára, Zuglóba. Jó meleg volt, 28-29 fok, napsütés. Sokan futottak akkor, de még többen sétálgattak, gyereket toltak vagy kutyát sétáltattak. Nagyon barátságos és nyugodt látvány volt (kivétel a néhány helyen otthagyott kutyapiszok, ami mindig fel tud bosszantani. Van kirakva zacskó és külön erre kuka. Olyan nagy kérés, a békés együttélés érdekében felszedni a kutya piszkát? Hihetetlen, hogy 2011ben ez még mindig kérdés és nem alap).

Végül 6.03km lett, 6:21es kilométer átlaggal.

Szólj hozzá!

Címkék: vasárnap futás rákos patak félmaraton kutyapiszok

A bejegyzés trackback címe:

https://futoszalag.blog.hu/api/trackback/id/tr563237901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása